Ons doel

De dienstverlening van Entrust is opgebouwd uit een schat aan ervaring (ruim twintig jaar in meerdere disciplines)  en de absolute overtuiging dat het samenbrengen van disciplines (door gebruikmaking van hedendaagse techniek) leidt tot blijvend maatwerk. Veel van deze disciplines vindt u terug binnen Entrust, maar ook vele niet. Dit vinden wij normaal en niet hinderlijk ! Wij weten wat we weten, maar ook wat we niet weten.Dit laatste vangen we op door onze mensen blijvend op te leiden en de organisatie te plaatsen in een netwerk van specialisten.

De samenhang en doelstelling wordt bewaakt door u samen met ons.Zo laten we u bijvoorbeeld nadenken over wat u declareert en hoe en brengen een balans aan in zowel uw privé- als zakelijke rekeningen. Alle declaraties kosten namelijk verwerkingstijd. Wij maken u als ondernemer van dit soort zaken bewust. Maar wel in uw belang. Bij het opstellen van het financiële plan brengen wij kansen en risico’s in kaart. Ons doel is namelijk dat dit continue inzicht u in staat stelt zelf aan het stuur te zitten. Daarom kijken we om de twee, drie jaar opnieuw naar uw plan en stellen we samen zaken bij als dat nodig is. Dit geeft inzicht en een grotere kans op het realiseren van uw doelstellingen.

Wij vinden een tijdige en heldere communicatie enorm belangrijk, omdat het u helpt doelgerichter, efficiënter en effectiever te werken. Uiteindelijk stuurt u uw onderneming helemaal zelf, wij kijken alleen mee. Waar nodig geven wij financieel, juridisch of fiscaal advies, soms door andere partijen ingevuld. Maar bij alles geldt: we doen alles in uw belang. 

Uw visie en doelen zijn de leidraad voor onze dienstverlening.”- Dolf van Opzeeland, fiscaal jurist bij Entrust